Nuance

‘Nuance’ weer terug op het vasteland

In het weekend van 17 t/m 19 maart heeft Toneelvereniging ‘Nuance’ uit Afferden het stuk ‘Alle hens op het toneel’ van Carl Slotboom ten uitvoer gebracht. De spelers hebben het hartstikke goed gedaan, en wat zijn we trots op onze 5 nieuwe aanwinsten die voor het eerst op de planken hebben gestaan!IMG_8599Vanuit het publiek kregen we veel positieve reacties, wat ons natuurlijk weer nieuwe energie geeft om het volgende jaar weer een nieuw toneelstuk voor u op de planken te brengen.

Wij als vereniging hebben weer genoten van dit weekend en nemen nu een welverdiende rust.

We willen iedereen bedanken die zowel voor als achter de schermen hebben meegeholpen, om de uitvoeringen weer mogelijk te maken.
Heeft u interesse om u aan te sluiten bij onze vereniging? Mail dan naar kontakt@toneelnuance.nl

Bedankt en hopelijk tot volgend jaar in goede gezondheid

 

Leden en bestuur van Toneelvereniging ‘Nuance’ in Afferden

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Het is bijna zover

logo toneel

Toneelvereniging ‘Nuance’ in Afferden zal in het weekend van 17, 18 en 19 maart het toneelstuk ‘Alle hens op het toneel’ van Carl Slotboom op de planken brengen.
Een avondvullend blijspel in 3 bedrijven.
Een groepje leerlingen willen graag een toneelstuk uitvoeren op hun school. Echter werkt hun directeur niet mee. Als 1 van de leerlingen iets te weten komt over de directeur, kan hij niet anders dan alsnog zijn medewerking verlenen.
Op de avond van de uitvoering verloopt alles echter anders dan volgens plan. Hoe dit afloopt? Komt het zien op vrijdag 17 maart, zaterdag 18 maart aanvang 19.30u en zondag 19 maart aanvang 19.00u in ‘Iedershuus’ te Afferden.
Kaarten kosten voor volwassenen €9.50 en kinderen tot 12 jr en 60+ €9
U kunt ook telefonisch reserveren bij Silvia Aengenend 0485-511818 of via de mail naar kontakt@toneelnuance.nl

 

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Alle hens op het toneel

Toneelvereniging ‘Nuance’ uit Afferden is alweer hard aan het repeteren voor een nieuw toneelstuk. ‘Alle hens op het toneel’ , een blijspel in 3 bedrijven, geschreven door Carl Slotboom zal in maart 2017 op de planken gebracht worden.Nuance 2017Een groepje enthousiaste leerlingen willen graag een toneelstuk opvoeren in het gymlokaal. Helaas is de directeur alles behalve gecharmeerd van een toneelstuk en weigert medewerking. Als een van de leerlingen erachter komt waar de directeur wél van gecharmeerd is, kan hij niets anders doen dan uiteindelijk toch toestemming geven.

Op de avond van de opvoering verloopt alles echter anders dan de bedoeling was. De directeur en zijn vrouw zitten in de zaal, naast de lerares van natuur- en scheikunde. Noodgedwongen worden zij op het toneel verwacht. Ondanks dat zij niet weten waar het toneelstuk over gaat, leven zij zich wonderbaarlijk snel in in de rollen die ze toegewezen krijgen. Binnen afzienbare tijd gaat het als vanzelf. Maar wat is nu eigenlijk werkelijkheid, en wat is theater?

Laat u verrassen tijdens de uitvoeringen van Toneelvereniging ‘Nuance’ in Iedershuus te Afferden: Vrijdag 17 maart en zaterdag 18 maart aanvang 19.30u en zondag 19 maart aanvang 19.00u.

De voorverkoop is op zondag 5 maart van 11.00u-12.30u in Iedershuus.

Kosten van de kaarten tijdens de voorverkoop: Volwassenen €8.50, kinderen tot 12jr en 60+ €8. (Geldt niet telefonisch of via mail).
Kosten van de kaarten aan de kassa: Volwassenen €9.50,  kinderen tot 12jr en 60+ €9.
Telefonisch reserveren bij Silvia Aengenend: 0485-511818 of via mail: kontakt@toneelnuance.nl  tegen kassaprijs.

www.toneelnuance.nl
www.facebook.com/ToneelNuanceAfferden

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

‘Nuance’ trots op jong ‘Offers’ talent!

Toneelvereniging ‘Nuance’ te Afferden bestaat dit jaar alweer 32 jaar. In de loop der jaren heeft de vereniging vele leden mogen ontvangen, zowel voor als achter de schermen.
Maar dit jaar zijn we er erg trots op dat we maar liefst 5 debutanten mogen verwelkomen! Thijs Aengenend, Jesse Jacobs, Karlijn Lichteveldt, Indy Aengenend en Cindy Rutten spelen dit jaar voor het eerst een rol mee in het nieuwe toneelstuk van ‘Nuance’.thumbnail_img_7982Het betekent veel voor de vereniging dat deze jonge ‘Offerse’ talenten zich hebben aangemeld. Zo blijft de vereniging zich vernieuwen, verjongen en bestaan. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat er een toneelstuk opgevoerd wordt, daar zijn natuurlijk ook toneelspelers voor nodig. Tijdens de repetities ontplooien zich nieuwe frisse toneelspelers die de sterren van de hemel zullen spelen.

Bent u benieuwd hoe onze nieuwe leden het er van af brengen? Of wilt u zelf ook toneelspelen? Kom dan kijken naar het nieuwe toneelstuk van ‘Nuance’ op Vrijdag 17, Zaterdag 18 of Zondag 19 maart 2017 of neem contact op via kontakt@toneelnuance.nl. Meer informatie volgt snel.
Tevens willen we iedereen heel erg bedanken die op de vereniging heeft gestemd met de Rabobank clubkas campagne.

Bestuur en leden Toneelvereniging ‘Nuance’

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

‘Nuance’ weer op de planken

Beste mensen,

Het is weer zover. Ons toneelseizoen heeft zijn start gemaakt. Het toneelstuk en de spelers zijn bekend, eerste repetitie is geweest en we mogen maar liefst 5 nieuwe jeugdige leden verwelkomen! Wij wensen deze nieuwe leden dan ook veel plezier.

Met frisse moed gaan we er tegen aan om in maart weer een mooie uitvoering neer te zetten. Noteer alvast 17, 18 en 19 maart in uw agenda.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Nuance kijkt terug op een geslaagd toneelweekend

logo toneel

Beste mensen,

We kunnen terug kijken op een mooi en geslaagd toneelweekend. De spelers hebben drie avonden de sterren van de hemel gespeeld voor een groot publiek met veel lovende reacties. Dit doet ons erg veel goed en geeft ons goede vooruitzichten voor de toekomst!IMG_7082We gaan proberen om het volgend jaar weer een mooi toneelstuk neer te zetten.
Daar kunnen we natuurlijk altijd extra hulp bij gebruiken.

Heb je interesse of twijfel je nog? Neem dan contact op met Silvia Aengenend 0485-511818 of via kontakt@toneelnuance.nl

Wij hopen u allen volgend jaar in goede gezondheid weer bij onze uitvoeringen te mogen begroeten,

Leden Toneelvereniging Nuance
www.toneelnuance.nl
www.facebook.com/ToneelNuanceAfferden

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Toneelvereniging ‘Nuance’ presenteert: Help, schoonmoeder komt logeren

logo toneel

Toneelvereniging Nuance in Afferden brengt het toneelstuk ‘Help, schoonmoeder komt logeren’ van C.J. Slijkoord op de planken. Een hilarisch stuk waarbij de gemoederen hoog oplopen als de heer des huizes wordt geconfronteerd met zijn schoonmoeder.IMG_6924Eric en Hetty zijn een gelukkig getrouwd echtpaar, wat echter een beetje last heeft van een dagelijkse sleur. Daarnaast is er nog een grote storende factor: Eric’s schoonmoeder. De spanningen lopen dan ook hoog op als hij te horen krijgt dat zijn ‘lieve’ schoonmoeder een weekje komt logeren. Tot overmaat van ramp neemt ze ook nog haar zus mee, een vrouw zonder eigen mening en verre van hoogbegaafd.
Dit zorgt niet alleen voor irritaties, maar ook voor de meest krankzinnige en humorvolle situaties. Zeker als er plotseling een waarzegster uit het nabijgelegen woonwagenkamp langskomt. Als dat maar goed gaat…

De uitvoeringen zijn op vrijdag 11 maart en zaterdag 12 maart aanvang 19.30u en zondag 13 maart aanvang 19.00u in Iedershuus te Afferden.

Kosten kaarten aan de kassa: Normaal €9,- kinderen tot 14jr en 60+ €8,50,-
Telefonisch reserveren bij Silvia Aengenend: 0485-511818 of via de mail kontakt@toneelnuance.nl tegen kassaprijs.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Jaarlijks kerstconcert wordt kerstmusical

Het jaarlijkse kerstconcert in de kerk kent dit jaar een andere opzet. I.p.v. een traditioneel concert wilden we een keer wat anders en daarom wordt er op zaterdagavond 19 december de musical ‘een wereldse kerst’ opgevoerd in de kerk. Naast de blokfluitgroep, het studie orkest, fanfare Helpt Elkander, de troubadours, het basiskoor en gemengde zangvereniging Laetitia verleent ook toneelvereniging Nuance dit jaar haar medewerking, aangevuld met enkele personen uit Afferden.
Wij wensen eenieder veel kijk- en luisterplezier bij deze musical!
Kerstmusical 2015 poster

 

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Nuance zet de deuren open

De eerste repetitie zit er op en het belooft weer wat moois te gaan worden. We gaan er flink tegenaan om in maart een mooie uitvoering op de planken te brengen.
Tijdens de repetities zullen de deuren even open gezet worden.  Heb je interesse in toneel en wil je graag een keer een kijkje ‘achter de schermen’ nemen? Op maandagavond 9 november en 16 november a.s. zullen er Open Repetities plaats vinden.

De repetities beginnen om 20.00 uur in Iedershuus Kapelstraat 7 te Afferden, en je bent van harte welkom om op een of beide avonden te komen kijken.

We verheugen ons op je komst,

Leden Toneelvereniging ‘Nuance

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail