Vrijwilligers gezocht voor Humanitas

HumanitasKom erbij, maak een ander en jezelf blij
Zo simpel kan het zijn: iemand gewoon een beetje blijer maken

Een kopje koffie drinken en de tijd nemen voor een babbel. Of samen erop uit. Eens van gedachten wisselen over hoe het moet met de kinderen of de financiën. Hulp krijgen bij een goede omgangsregeling.

Dat maakt ons des te harder nodig: de vrijwilligers van Humanitas

Dan is het goed om te weten dat je als vrijwilliger van Humanitas nooit onvoorbereid op pad gaat en nooit alleen staat. Je hoort erbij. Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie met een grote afdeling in Noord-Limburg en deze is ook actief in de gemeente Bergen. We ondersteunen mensen die tijdelijk wat hulp kunnen gebruiken. Binnen de gemeente Bergen doen we dat met ondersteuning bieden bij de Thuisadministratie, Maatjes project en Begeleide Omgangsregeling bij (vecht)-scheidingen en ondersteuning (ex)-gedetineerden.

Het mooie is: als vrijwilliger bij Humanitas hou je er ook zelf wat aan over. Een goed gevoel, jazeker, maar ook krijg je training en begeleiding. Bovendien bouw je (nog meer) levenservaring op.


Interesse in vrijwilligerswerk bij Humanitas in de gemeente Bergen?

Meld je dan aan voor de introductieavond nieuwe vrijwilligers Humanitas. Woensdag 27 september, Locatie: Bibliotheek Bergen, aanvang 19.30 uur

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden, mail:

noordlimburg@humanitas.nl

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Gerelateerde berichtenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: