► HAN Werkplaats Afferden, wij zijn er voor u!

Lees bericht voor:

Alle ingesproken berichten

De studenten van de HAN, deel uitmakend van de werkplaats Afferden, worden in september afgelost door een nieuwe groep studenten. Vermoedelijk zal dat ook weer een gevarieerde mix van opleidingen zijn (denk aan: verpleegkunde, fysiotherapie, ergotherapie, social work, voeding & diëtiek).

Om deze groep studenten (in het kader van het interprofessioneel leren) in te zetten, zijn er ‘opdrachten’ nodig. Opdrachten (en opdrachtgevers) zijn te lezen als ‘vragen’, ‘behoeften’ of ‘wensen’ vanuit het dorp Afferden. Dat kan zowel vanuit organisaties zijn, als vanuit initiatieven in het dorp.

Heeft u, als inwoner of als organisatie, vraagstukken waar u de ondersteuning van hbo-studenten bij zou kunnen gebruiken? Dan komen we graag met u in gesprek.

De studenten zijn aanwezig (in Afferden) op donderdag. Dat wil niet zeggen dat hun inzet zich daartoe hoeft te beperken (in overleg is er veel mogelijk).

Voorbeelden van betrokkenheid van de studenten tot nu toe zijn de opstart van de Maaltijd Service Limburg, samenwerking met Afferden Samen Beter, het organiseren van de koffie-inloopochtend. De studenten zullen ook graag met u fietsen op de duo-fiets, vanaf Béjèn (aanmelden via deze website).

Voor nieuwe activiteiten (met en door studenten) kunt u denken aan het ontmoeten van anderen, bestrijden van eenzaamheid, gezond bewegen, leefstijl, gezelligheid en ontspanning. Diverse activiteiten zijn daarvoor geschikt. Dat kan een eenmalige activiteit zijn, maar ook een terugkerende en duurzame samenwerking.

Vanaf het einde van het jaar zullen we, als HAN, onze intrek nemen in het nieuwe gezondheidscentrum, denken we mee over de ontwikkeling van het vernieuwde Heijermanspark en zijn we elke donderdag in café de Pruuver aanwezig om met u in gesprek te gaan. Ook kunt u contact opnemen met de begeleidend docent Rob Schrijver, via: rob.schrijver@han.nl of 06 – 50 10 39 48.

Graag tot ziens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.