1e Lustrum Wandel4Daagse in de gemeente Bergen

Dit jaar vindt voor de vijfde keer de wandel4daagse Bergen plaats van woensdag 20  tot en met zaterdag 23 juni a.s. Voor de 5e keer worden prachtige wandelroutes uitgezet door 4 mooie kerkdorpen in de gemeente Bergen. De verschillende afstanden (2,5 – 5 – 10 en 15 km.) zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen. Met diverse rustplaatsen en gezellige muziek en vertier voor de kinderen. De wandel4daagse kent elke dag andere routes.

4 dorpen centraal
Op toerbeurt staan elk jaar 4 dorpen centraal. Dit jaar starten de deelnemers in Siebengewald. De tweede dag wandelen zij door Nieuw Bergen. Tijdens dag 3 zijn er mooie routes door en in de omgeving van Afferden uitgezet en de finaledag van deze 5e editie vindt plaats in Well! Op elke wandelroute zijn diverse rustplaatsen. Bij een aantal rustlocaties is speelgelegenheid voor de kinderen en zijn toiletten aanwezig. Welke afstand u ook kiest, u kunt uw hartje ophalen aan de rijke cultuurhistorie en de bijzondere natuur van de Maasduinen.

Aanmelden
Aanmelden kan vanaf 1 mei a.s. via www.4daagsebergen.nl. Ook leest u op de website bij welke winkels in de gemeente u zich kunt aanmelden. De (voor)inschrijfkosten per deelnemer zijn € 5,–. Inschrijven tijdens de 4daagse kan ook, dan zijn de kosten € 6,– per deelnemer. Vanwege het eerste lustrum ontvangt elke deelnemer na afloop een speciale 4daagse Bergen-medaille!Foto’s
Op www.4daagsebergen.nl en op de Facebookpagina van de 4daagse Bergen treft u heel veel leuke foto’s aan van voorgaande jaren.

Starttijden- en locaties
Alle tijden en locaties vind je terug in de regioagenda.

FacebooktwitterFacebooktwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: 
 

Gerelateerde berichten