buurkracht afferdenOp dinsdagavond 10 mei van 19.00 – 20.30 uur, vindt de 2e bijeenkomst plaats van de actie ‘Zonnepanelen’ van het project ‘Buurkracht’. Dit alles in Iedershuus aan de kapelstraat 7a via de achteringang.

Na de bijeenkomsten over inkoop collectieve energiebesparende maatregelen spouwmuur- en vloerisolatie zijn er nu verschillende offertes ontvangen van zonnepanelen. De resultaten van die offertes worden in de bijeenkomst besproken en op basis van prijs/kwaliteit wordt de keuze gemaakt met welke onderneming er verder wordt gegaan. Op deze bijeenkomst wordt tevens door de leveranciers uitleg gegeven over hun organisatie, werkwijze en de verschillen tussen de diverse panelen.

We nodigen jullie uit voor deze bijeenkomst door je aan te melden via de link www.buurkracht.nl/buurten/afferden.

Onze bedoeling als ‘Buurkracht-Afferden team’ is om het investeren in energie besparende maatregelen te stimuleren. Of dat individueel of via het collectief gaat is daarbij minder relevant. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Raijmond van Oijen, Etienne Rijniers of René Aengenend (dorpsraad@afferden-limburg.nl).