4dorpentoernooiVan zaterdag 21 juni 2014 t/m zondag 29 juni 2014 wordt al weer voor de 21-ste keer het supergezellige 4-dorpen tennis toernooi georganiseerd, een begrip in de regio.

Na maanden aan voorbereidingen door de 8 commissieleden van het vierdorpentoernooi worden de eerste ballen geslagen op zaterdag 21 juni 2014, 09:30 uur. Op de tennisparken van Afferden, Siebengewald, Bergen en Well worden dan in het eerste weekend de hele dag wedstrijden gepland, door de week beginnen we om 18:30 uur.

Het finaleweekend is dit jaar op het tennispark van TV Bergen !! Uiteraard is het ook na de wedstrijden goed vertoeven in één van de kantines, om onder het genot van een hapje en een drankje de gespeelde wedstrijden nog eens te analyseren.

Ook niet-leden
Deelnemers hoeven niet perse lid te zijn van één van de 4 verenigingen, vereiste is wel dat ze dit jaar 16 worden en in de gemeente Bergen woonachtig zijn. Gespeeld wordt er in de klassen 5,6,7 en 8, zowel enkelspel als dubbel en gemengd dubbel. Uiteraard mogen ook verhinderingen opgegeven worden, dus je hoeft geen wedstrijd te missen van het WK Voetbal.

Kosten en opgave
De kosten bedragen 8 euro per onderdeel en inschrijven kan tot 11 juni (12.00 uur). Opgeven kan via onze splinternieuwe site: www.4dorpen.nl of direct via www.toernooi.nl.

Vragen
Mocht je nog vragen hebben over deelname, sterkte etc., bel gerust de wedstrijdleiding. Na bijna 20 jaar deze perfect te hebben uitgevoerd door Huub van Zuylen is die sinds ons jubileumtoernooi van vorig jaar in handen van Patrick Janssen (06-12580439 na 17:00 uur).

image_pdf