Concert zonder grenzenzondag 10 november 2019
Aanvang: 14:00 uur
Plaats: De Klaproos, Gochsedijk 87, Siebengewald

Het jaarlijkse ‘Concert zonder grenzen’ vindt dit jaar plaats in Siebengewald. Zondag 10 november bent u van harte welkom in MFC de Klaproos, Gaesdoncksestraat 2a-b. Het concert begint om 14.00 uur en de toegang is gratis.

Deelnemende verenigingen
Ook dit jaar is het concert weer een muzikale ontmoeting tussen muzikanten, zangers en zangeressen uit Duitsland en Nederland. Maar liefst zes verenigingen nemen deel. Studieorkest Fanfare Helpt Elkander uit Afferden, Zangvereniging Vondel uit Vierlingsbeek, Gulden Euro Trio uit Cuijk, Jeugd Joekskapel d’r An uit Gennep, Weberstadt Frauenchor 1994 uit Goch en der Frauenchor 1982 uit Weeze staan garant voor een gevarieerd en aantrekkelijk programma.

Samenwerking
Het ‘Konzert ohne Grenzen / Concert zonder grenzen’ wordt georganiseerd en gefinancierd door de Nederlandse gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk en Gennep en de Duitse gemeenten Goch en Weeze. Deze gemeenten beschouwen het Concert als een vast onderdeel van het cultuurprogramma. Ze worden in het kader van het INTERREG V A-programma Deutschland-Nederland mede gefinancierd met middelen uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: