Agenda regio


Agrifestijn Siebengewald


zondag 26 augustus 2018

Neem een kijkje bij agrarische bedrijven van nu.

Dit jaar vindt het evenement plaats op zondag 26 augustus 2018 van 11.00 tot 17.00 uur in Siebengewald in de omgeving van de Pannenweg

Het doel van het Agrifestijn is om de verscheidenheid aan agrarische ondernemers in dit gebied onder de aandacht van de mensen te brengen.
De opzet van het evenement is uniek te noemen. Het vindt plaats langs een route waarbij de verschillende agrarische bedrijven naast elkaar liggen. Men kan deze dus te voet of met de fiets gaan bekijken.

Op de route liggen een achttal bedrijven waaronder een geitenbedrijf, jongveebedrijf en aardbeienbedrijf. Op alle bedrijven is buiten dat men deze kan bezichtigen ook gedacht aan activiteiten erom heen, zoals demonstraties van oude werktuigen. Op verschillende locaties is onder andere een terrein ingericht waar men producten kan proeven en iets kan drinken. Ook aan de kinderen is gedacht. Er staan springkussens, een bungeejump en een draaimolen.

Een leuke activiteit voor het hele gezin.

Het Agrifestijn is gratis toegankelijk, alleen het parkeren kost € 3,–
Voor meer info ga naar www.agrifestijn.nl

Jubileumweekend 90-jaar Stormvogels’28


vrijdag 14 september 2018 - zondag 16 september 2018

Dit jaar bestaat Stormvogels’28 uit Siebengewald 90 jaar, en dat gaat de vereniging vieren met een groots Jubileumweekend en een speciaal Jubileumtoernooi.

Op 14, 15 en 16 september vindt het feestweekend plaats, met op het programma o.a. een jubilarissenavond met live muziek op vrijdag uur, spellendag voor de jeugd op zaterdag en op zondag het gezamenlijk ontbijt gevolgd door een fietstocht en gezellig matinee.

Daarnaast zal er op zaterdag 25 augustus ook een speciale jubileumeditie worden georganiseerd van de Hanneke van Celle Cup, het 5 tegen 5 toernooi voor vriendenteams (heren/dames/heren35+) uit de regio. Dit gezellige jubileumtoernooi is de ideale voorbereiding op het seizoen 2018-2019, een week voordat de beker van start gaat. Check www.stormvogels28.nl voor meer info.