Jaarlijkse recreatieve fietstocht


zondag 16 september 2018
Plaats: Cafetaria ’t Kapelleke, Langstraat 2, Afferden

Start: 09.30 – 12.00 uur bij cafetaria ’t Kapelleke.

Dit jaar organiseert Wielercomité Afferden weer haar jaarlijkse recreatieve fietstocht voor het hele gezin.

Op de pauze zal er een versnapering aangeboden worden. Dit jaar is er ook een extraatje. De deelnemers doen namelijk dit jaar mee aan een gratis loterij. Wielercomité Afferden wil met deze loterij aandacht schenken aan hun jubileum. Met deze loterij zijn leuke prijzen te winnen met als hoofdprijs een fiets. De fiets is beschikbaar gesteld door Tweewielers Johan van Heumen uit Afferden.Wielercomité Afferden kent dit jaar twee jubileums. Dit jaar is het 25 jaar geleden dat het Wielercomité is gestart met de organisatie van de wielerronde in Afferden. Begin van deze eeuw is het comité daarmee gestopt. Daarvoor in de plaats is een recreatieve fietstocht gekomen die jaarlijks op de derde zondag van september verreden wordt. Dit gebeurt inmiddels voor de vijfde keer. Reden voor Wielercomité Afferden om dit jaar onder de deelnemers een gratis loterij te houden. De bekendmaking van de winnaars vindt deze dag plaats bij start- en finishplaats cafetaria ’t Kapelleke in Afferden.

Naast een loterij kan men dit jaar behalve op de 25 en 40 km fietstocht ook inschrijven op de 60 km fietstocht. De route loopt deels over Duitsland. Deelnemen kost 5 euro per persoon ongeacht de afstand. Om kinderen te stimuleren samen met hun ouders mee te doen, fietsen kinderen tot en met 12 jaar gratis mee.

Foto (Frans Thonen): Johan van Heumen (midden) stelt de fiets voor de jubileumloterij van Wielercomité Afferden beschikbaar. Links penningmeester Gerrie Litjens en rechts voorzitter Ton van Mil van Wielercomité Afferden.

Aanmelden voor de fietstocht kan ook van tevoren via de website van Wielercomité Afferden en wensen u alvast een geweldige fietsdag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: