Prinsenbal


zaterdag 17 november 2018
Tijd: 20:11 - 23:59 uur
Plaats: De Pruuver, Langstraat 7, Afferden

Op zaterdag 17 november 2018 (vroeger dan ooit in het carnavalsseizoen bij de Peijas) is het zover, dan wordt de nieuwe Prins van de Offerse ‘Peijas’ bekendgemaakt.

Wie o wie wordt de opvolger van Pins Fred I, die op 10 november al afscheid neemt, tijdens de traditionele opening van het carnavalsseizoen, het zogenaamde Vlaghijse. Vele namen van eventuele kandidaten worden al genoemd, maar op 17 november is het pas zeker wie de nieuwe heerser van de Peijas mag worden. Alvorens hij zich in zaal de ‘Pruuver’ mag vertonen, mag hij zich eerst voorstellen bij de Ald Prinse Garde, die dan vertoeven bij Ald Prins Ben. Als hij is goedgekeurd door dit elite gezelschap vertrekken ze samen met de nieuwe Prins naar zaal ‘De Pruuver’ alwaar om 22.11 uur de nieuwe Prins zich mag voorstellen aan alle carnavalsvierders in Afferden.

Dus ben je nieuwsgierig wie de nieuwe Prins wordt, of heb je gewoon zin in een gezellige avond, kom dan 17 november naar café zaal ‘de Pruuver’.

De aanvang is 20.11 uur en de muziek wordt weer verzorgd door SBS sounds samen met Joekskapel ‘Wèr of gèn Wèr’. De entree is gratis en het zou mooi zijn als iedereen verkleed komt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: