Themamiddag senioren omtrent het levenstestament


dinsdag 03 september 2019
Aanvang: 15:00 uur
Plaats: Café, zaal de Pruuver, Langstraat 4, Afferden

Speciaal voor alle senioren (wel of geen lid) organiseren KBO Afferden en Stichting BLOA Afferden, gezamenlijk een themamiddag omtrent het levenstestament.

De afgelopen jaren is veel gewijzigd in zowel het erfrecht als ook in de zorgregelingen in Nederland. Zo biedt de wetgeving vanaf 2003 een groot aantal mogelijkheden om erfbelasting te besparen en uw vermogen (bijvoorbeeld uw huis en spaargelden) veilig te stellen voor de zorg en de staat. Ook kunt u diverse maatregelen nemen voor het geval u wilsonbekwaam en/of zorgbehoevend zou worden.

Nadenken over de dood en het maken van testamenten en volmachten is bij uitstek zo een onderwerp om lekker voor je uit te schuiven. Het is immers niet een heel gezellig onderwerp, het kost geld en men weet lang niet altijd hoe eraan te beginnen.

Op dinsdag 3 september 2019 a.s. geeft notaris J. Rieff uit Bergen een lezing en uitleg over het levenstestament en alle bijbehorende bovengenoemde zaken.

Hierbij hebben wij het genoegen u uit te nodigen om deze, ons inziens zeer interessante lezing, bij te wonen.

Aanmelden
Indien u aan onze uitnodiging gehoor wilt geven verzoeken wij u vriendelijk zich aan te melden bij El Alards, Langstraat 2B, telefoon 06 – 331 383 72 of via mail adres: samenaktief@gmail.com 

Opgeven kan tot en met vrijdag 23 augustus a.s..


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: