Wandel4daagse gemeente Bergenwoensdag 19 juni 2019 - zaterdag 22 juni 2019

Ook dit jaar vindt de wandel4daagse Bergen weer plaats. Van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 juni worden er weer prachtige wandelroutes uitgezet door 4 mooie kerkdorpen in de gemeente Bergen. De verschillende afstanden (2,5 – 5 – 10 en 15 km.) zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen. Met diverse rustplaatsen en gezellige muziek en vertier voor jong en oud. De wandel4daagse kent elke dag andere routes.

Op toerbeurt staan elk jaar 4 dorpen centraal.

Dit jaar starten de deelnemers in Wellerlooi. De tweede dag wandelen zij door Siebengewald. Tijdens dag drie zijn er mooie routes door en in de omgeving van Nieuw Bergen uitgezet en de finaledag van deze 5e editie vindt plaats in Afferden!

Op elke wandelroute zijn diverse rustplaatsen. Bij een aantal rustlocaties is speelgelegenheid voor de kinderen en zijn toiletten aanwezig. Welke afstand u ook kiest, u kunt uw hartje ophalen aan de rijke cultuurhistorie en de bijzondere natuur van de Maasduinen.

Aanmelden kan sinds 1 mei via www.4daagsebergen.nl. Ook leest u op de website bij welke winkels in de gemeente u zich kunt aanmelden. De (voor)inschrijfkosten per deelnemer zijn € 5,–. Inschrijven tijdens de 4daagse kan ook, dan zijn de kosten € 6,– per deelnemer. Elke dag ontvangt de deelnemer een kleine versnapering en na afloop een medaille.

Op www.4daagsebergen.nl en op de Facebookpagina van de 4daagse Bergen treft u heel veel leuke foto’s aan van voorgaande jaren.


Bekijk alle aankomende wandeltochten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: