Toneelvereniging ‘Nuance’ uit Afferden is alweer hard aan het repeteren voor een nieuw toneelstuk. ‘Alle hens op het toneel’ , een blijspel in 3 bedrijven, geschreven door Carl Slotboom zal in maart 2017 op de planken gebracht worden.Nuance 2017Een groepje enthousiaste leerlingen willen graag een toneelstuk opvoeren in het gymlokaal. Helaas is de directeur alles behalve gecharmeerd van een toneelstuk en weigert medewerking. Als een van de leerlingen erachter komt waar de directeur wél van gecharmeerd is, kan hij niets anders doen dan uiteindelijk toch toestemming geven.

Op de avond van de opvoering verloopt alles echter anders dan de bedoeling was. De directeur en zijn vrouw zitten in de zaal, naast de lerares van natuur- en scheikunde. Noodgedwongen worden zij op het toneel verwacht. Ondanks dat zij niet weten waar het toneelstuk over gaat, leven zij zich wonderbaarlijk snel in in de rollen die ze toegewezen krijgen. Binnen afzienbare tijd gaat het als vanzelf. Maar wat is nu eigenlijk werkelijkheid, en wat is theater?

Laat u verrassen tijdens de uitvoeringen van Toneelvereniging ‘Nuance’ in Iedershuus te Afferden: Vrijdag 17 maart en zaterdag 18 maart aanvang 19.30u en zondag 19 maart aanvang 19.00u.

De voorverkoop is op zondag 5 maart van 11.00u-12.30u in Iedershuus.

Kosten van de kaarten tijdens de voorverkoop: Volwassenen €8.50, kinderen tot 12jr en 60+ €8. (Geldt niet telefonisch of via mail).
Kosten van de kaarten aan de kassa: Volwassenen €9.50,  kinderen tot 12jr en 60+ €9.
Telefonisch reserveren bij Silvia Aengenend: 0485-511818 of via mail: kontakt@toneelnuance.nl  tegen kassaprijs.

www.toneelnuance.nl
www.facebook.com/ToneelNuanceAfferden