Wandel / sponsorloop Alpe D’Huez 2014

Op 5 juni willen wij, Antoinette van de Logt en Bep Salden, 2x de Alpe D’Huez oplopen.

Wij snappen dat de commotie van vorig jaar wellicht vragen oproept maar Alpe d’Huzes staat voor saamhorigheid, verbinding, troost, inspiratie en je onbaatzuchtig inzetten voor anderen. Dit alles met slechts een doel : geld ophalen voor de overwinning op kanker. Het aantal deelnemers mag dan minder zijn dan afgelopen jaar, het aantal kankerpatiënten is nog steeds even groot, zoniet groter! En hier blijven wij ons voor inzetten !!!

Wandeltochten en sponsorloop
Op 22 maart en 11 mei organiseren wij op beide dagen zowel een wandeltocht als een sponsorloop in Afferden. U kunt kiezen uit meerdere afstanden en de routes lopen door de prachtige bos – en heide gebieden rond Afferden. Bij deelname aan 1 tocht, wandelen/ rennen zijn de kosten 10 euro, kinderen t/m groep 8 zijn gratis. Bij deelname aan beide tochten (22 maart en 11 mei) zijn de kosten 15 euro.

Starten kan vanaf 9.00 tot 10.30 uur (graag aanmelden via : teamb-a@live.nl ).

Na de wandeling of hardloop prestatie kunt U Uw vermoeide voeten nog verwennen met een voetmassage. Dit tegen een geringe vergoeding van 10 euro die ook geheel ten goede komt van het KWF en uit gevoerd wordt door Petra Claessens. Op de poster treft u meer informatie over de tochten aan.

Zie voor verdere motivatie de actiepagina’s en bekijk ook even alle info over de voetmassage.
Actiepagina van Beb Salden
Actiepagina van Antoinette van de Logt

poster_alpedhuzes_2014

 

voetmassage


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: