Op zaterdag 20 april 2024 wordt in de kerk van Afferden een zeer uniek “Concert voor de Vrede” georganiseerd door projectkoor Grenze(n)lo(o)s. Dit internationale koor onder leiding van Cornelia Burgers, telt maar liefst 120 leden waaronder een koor uit Millingen(D), Rees(D), Sonsbeck(D), Lent(NL) en wij, Gemengde Zangvereniging Laetitia. De muzikale begeleiding zal worden verzorgd door het Kourion Orchester uit Münster (D) en enkele solisten.

Het programma bestaat uit prachtige klassieke, eigentijdse muziek en zal dus speciaal vanwege de mooie akoestiek in de kerk van Afferden worden uitgevoerd. Op zondag 21 april zal hetzelfde concert nogmaals worden uitgevoerd in de St. Irmgardiskirche in Rees (D).

Met dit concert willen we een boodschap van vrede, hoop en verdraagzaamheid uitdragen aan de wereld. Hiervoor hebben we bij verschillende instanties subsidie aangevraagd en alle koren is gevraagd met acties een bijdrage te leveren omdat we veel geld nodig hebben om dit zeer speciale concert te kunnen realiseren.

Daarom lanceren we vandaag appelactie 2.0!

Omdat onze jaarlijkse appelactie van Laetitia altijd een groot succes is, kwamen we op het idee om eenmalig een 2e appelactie te organiseren. Onze appelboer van Wely uit Stevensbeek heeft bevestigd dat er nog een mooie voorraad met sappige Elstar appels ligt.

Per direct en tot 31 januari kunt u via email of telefoon een bestelling plaatsen. U mag dit ook mondeling doen bij een van onze leden. Een zak Elstar is 3 kilo en kost € 5,50.

Bestelling plaatsen via:

Op zaterdag 3 februari komen we uw bestelling thuis afleveren om dan ‘handje contantje’ af te rekenen.

Verder kunt u ons ook helpen door deze actie onder de aandacht te brengen van familie, vrienden en collega’s. Deel onze oproep op social media en vertel erover aan anderen!!

Bestel vandaag de lekkerste appels en help mee om dit unieke concert voor de vrede te realiseren

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

image_pdf