Ben Bizzie Live, beweeg je mee?

Nu kinderen geen gymles meer hebben en ook niet meer kunnen sporten bij hun sportvereniging, is het extra belangrijk dat ze toch in beweging blijven. Natuurlijk is het veel leuker om samen met klasgenootjes te bewegen. Dat is nu niet mogelijk, maar Ben Bizzie heeft een oplossing bedacht: Ben Bizzie Live!

Als aanvulling op de leskaart die hij iedere week stuurt, kunnen kinderen live meedoen met de gymles onder begeleiding van de beweegcoach! Op de leskaart staat een link waarmee je kind deel kan nemen aan de live gymles. Tijdens de gymles kan de beweegcoach de kinderen zien en andersom kunnen de kinderen elkaar en de beweegcoach zien! Hoe gaaf is dat!?

Klik hier voor de link met leskaarten. Klik vervolgens op de link van de leskaart voor de gemeente Bergen (Bergen Beweegt Natuurlijk).

Doet jouw kind mee? Pak er een laptop of tablet bij en klik de link aan die op de leskaart staat. Zet de laptop op een plek neer zodat je kind de ruimte heeft om oefeningen uit te voeren. Kijk hieronder wanneer de live-gym voor jouw kind start:

• Groep 1 en 2: elke donderdag om 11.00 uur
• Groep 3, 4 en 5: elke donderdag om 13.00 uur
• Groep 6, 7 en 8: elke vrijdag om 13.00 uur

Veel beweegplezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.