Bergen Beweegt Natuurlijk: Doet u ook mee aan Expeditie V?

Expeditie V helpt verenigingen, dorps- en wijkraden, maatschappelijke stichtingen om nieuwe ideeën van de grond te krijgen en om samen lokale uitdagingen aan te gaan. Samen met Bergen Beweegt Natuurlijk kunnen deelnemers aan de slag om hun ideeën concreet uit te werken.

Ideeën gezocht!
Ideeën zijn er meestal volop. Maar het uitwerken hiervan lukt nog niet altijd. Expeditie V biedt inspiratie en inhoudelijke begeleiding van vernieuwende ambities van verenigingen en initiatieven. Bergen Beweegt Natuurlijk is daarom op zoek naar mensen die hart hebben voor hun vereniging, wijk, dorp of initiatief. Met hen gaan ze aan de slag om hun ideeën concreet uit te werken. Aan het einde van de expeditie kunnen de ideeën uitgevoerd worden.

Programma Expeditie V
Een onderdeel van Expeditie V is de Academy. Dit zijn drie bijeenkomsten waar de deelnemers hun idee onder begeleiding uitwerken. Na de Academy heeft iedere deelnemer een routekaart, die zij na de expeditie kunnen inzetten. De Academy gaat in oktober van start en is iedere keer op een andere locatie van 19.00 – 21.30 uur:

  • Academy Dromen & ambities: dinsdag 9 oktober, MFC de Buun
  • Academy Van verhaal naar communicatie: dinsdag 6 november, Den Asseldonk
  • Academy Maak je routekaart: dinsdag 4 december, MFC de Klaproos

Doet u ook mee?
Meld uw idee dan aan via www.bergenbeweegtnatuurlijk.nl/projecten/aanmelden-idee.
Deelname is gratis. Wilt u meer informatie of het programma van de Academy zien? Kijk dan op de website van Bergen Beweegt Natuurlijk.

Waarom Expeditie V?
Dorpen, verenigingen en maatschappelijke organisaties zetten zich in voor hun dorp of buurt. En doen dit met veel plezier. Ze zijn belangrijk voor de samenleving en de ontwikkeling, maar er verandert veel. Er is bijvoorbeeld een te kort aan vrijwilligers en mensen gaan zich op andere manieren verenigen. Dit vraagt om een nieuwe aanpak en Expeditie V helpt daarbij.

FacebooktwitterFacebooktwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: 
 

Gerelateerde berichten