Bergen Zaait…

De eerste B100-bijeenkomst is een feit, het zit erop. We hebben een prachtige, inspirerende dag achter de rug. Veel mensen hebben meegedacht hoe de dorpen in de gemeente Bergen nog mooier en aantrekkelijker kunnen worden. Er is hard gewerkt om de ideeën te verbeelden. Met deze input gaan we aan de slag en houden u via diverse websites, dorpsbladen en Facebook (Bergen Zaait) op de hoogte van de ontwikkelingen. Na het harde werken, konden de deelnemers genieten van een heerlijk eerlijk lokaal tapasbuffet.Bergen zaait juni 2016
Er werd ook letterlijk gezaaid in grote bloembakken. Deze bakken plaatsen we volgende week in elk dorp zodat alle inwoners kunnen genieten van deze bloemenpracht.

’s Avonds mochten zeven al langer bestaande initiatieven zich presenteren aan de aanwezigen. Het initiatief van Well ging uiteindelijk met de Bergen Zaait Waarderingsprijs en cheque ter waarde van 250 euro naar huis. Bertie Simons, Piet Roosen, Truus en Huub Frenken, van harte gefeliciteerd en bedankt voor jullie mooie werk. Er werd gepraat, gediscussieerd, gelachen en gedronken. Het was een meer dan geslaagde bijeenkomst.

Daarom willen wij iedereen bedanken die deze dag zijn of haar steentje heeft bijgedragen. Allereerst de genodigden en diegenen die ’s avonds acte de présence hebben gegeven. Maar natuurlijk ook diegenen die voor en achter de coulissen hebben meegewerkt.
Op www.bergenzaait.nl ziet u een uitgebreide impressie van deze bijzondere dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: