Bericht over inzameling oud-textiel

Peijas-textielWe hebben het al eens eerder gezegd, de inzameling van oud-textiel in de containers aan de Kapelstraat verloopt ontzettend goed.. Zo goed, dat de containers (net zoals deze week) al snel vol zitten!! De gemeente komt de containers elke donderdagmorgen legen, dus de komende dagen zijn ze nog vol. Als er zakken vóór de container neer worden gezet proberen we deze, zo snel mogelijk, zelf op te halen.

We willen natuurlijk voorkomen dat het een rommel wordt op straat. Mocht je een (groter) aantal zakken thuis hebben staan, bieden wij ook de mogelijkheid om deze op te halen. Laat het ons weten via een telefoontje of mailtje:

– 0485 – 532414 (Paul Janssen)
cvdepeijas@gmail

Gerelateerde berichten


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif