Binnenkort medicijnenuitgifteautomaat in Afferden

Het ziet er naar uit dat Afferden nog deze maand een 24 uurs medicijnenuitgifteautomaat krijgt Deze komt in de dependance van Fysio Bergen in de Dorpsstraat in Afferden.

In Bergen kent Apotheek Maasduinen al een dergelijke apparaat waar patiënten na registratie gedurende 24 uur per etmaal en zeven dagen per week medicijnen kunnen afhalen. Een dergelijke automaat laat Apotheek Maasduinen nu ook in Afferden plaatsen.

Voorheen konden mensen uit Afferden als zij daar de voorkeur aan gaven medicijnen afhalen in de buurtwinkel Superrr in de Dorpsstraat in Afferden. Met de sluiting van deze buurtwinkel kwam ook het afhaalpunt te vervallen. Met de plaatsing van een medicijnenuitgifteautomaat keert deze service van apotheek Maasduinen uitgebreider terug in Afferden. De automaatservice is namelijk 24 uur per etmaal en zeven dagen in de week in gebruik. De verwachting is dat de automaat deze week wordt geplaatst en eind deze maand operationeel is.

Foto: De automaat wordt in de wachtruimte van de dependance van Fysio Bergen in de Dorpsstraat in Afferden geplaatst en is van buiten bereikbaar.

Bron: Frans Thonen


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: