Burgemeester Klaverdijk opent Golfbaan

Afgelopen zondag heeft burgemeester Klaverdijk Golfbaan Bleijenbeek officieel geopend door middel van een niet-alledaagse handeling. De burgemeester kreeg voor het eerst in z’n leven een golfclub in zijn handen gedrukt en daarbij de opdracht om een golfballetje in ‘hole 18 te putten’. Voor intimi een relatief eenvoudige handeling maar voor de eerste burger van de gemeente Bergen bracht deze opdracht nogal wat ‘handicaps’ met zich mee. Alhoewel het geen ‘hole-in-one’ werd bracht Klaverdijk het er toch fantastisch vanaf, mede dankzij de juiste hints van headprofessional Felix van den Heuvel die de burgemeester met raad en daad terzijde stond.

Binnen enkele slagen lag het balletje in de ‘hole’ en spatte de kurk van een metershoge fles champagne die vervolgens honderden ballonnen de lucht in stuurde. Afferden beschikt nu over een 18 holes Championship Course, een 9 holes Par 3/4 baan en een 9 holes Pitch & Putt. Later zal nog een 18 holes baan worden aangelegd.

Bron: Maas-en Niersbode


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif