Corona levert bijzondere verjaardag op voor oma Ruhl

De verjaardag van oma Ruhl uit Afferden wordt ieder jaar groots gevierd. Met alle kinderen, klein- en achterkleinkinderen wordt tijdens een gezellig etentje bij haar verjaardag stilgestaan.

Het coronavirus gooide dit jaar echter roet in het eten. De familie verzon daarop een ludieke actie en bezorgde oma Ruhl een bijzondere 94ste verjaardag. Het was even na zessen toen een stoet versierde auto’s al toeterend de Straatakkerweg inreed om de 94-jarige te verrassen. Oma Ruhl zat nietsvermoedend buiten aan de straatzijde in een versierde stoel te wachten op datgene wat er komen zou. Buurtbewoners kwamen inmiddels toegelopen en links en rechts verschenen gebakschaaltjes met diverse soorten gebak.

Elke auto maakte een korte stop om met inachtneming van de anderhalve meter afstand vanuit het voertuig een envelop of een cadeautje aan de jarige te overhandigen. Na de eerste autoronde, volgde nog een tweede en hierna nog een derde en oma Ruhl genoot volop. Tot slot zongen de kinderen, klein- en achterkleinkinderen en de buurt met een gezamenlijke ‘lang zal ze leven’ de 94-jarige op veilige afstand toe. “Wat een bijzondere fijne verjaardag, ondanks corona”, merkte oma Ruhl na afloop op. Zeker is dat zij nog nooit eerder zoveel handkusjes op afstand gegeven heeft als vandaag op haar 94ste verjaardag.

Bron: Frans Thonen


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif