Denk eenmalig mee welke keuze je zou maken als je een bedrag zou mogen besteden in Afferden aan preventie, zorg, gezondheid of welbevinden.

Na de vakantieperiode gaat de werkgroep Afferden Samen Beter weer aan de slag met het project “Samen op weg naar een nieuw Zorglandschap”, gesubsidieerd door de Provincie Limburg.

Er wordt gestart met eenmalige groepsinterviews/vragenrondes over de vraag welke keuzes inwoners van Afferden zouden maken als zij een deel van de in de gezondheidszorg bespaarde kosten kunnen inzetten voor een verdere verbetering van hun gezondheid. Bijvoorbeeld voor preventie, zorg, gezondheid en welbevinden.

Afferden Samen Beter heeft de ideeën hierover van inwoners hard nodig om richting te kunnen bepalen in dit project. De werkgroep nodigt daarom inwoners uit om mee te denken in kleine groepjes van ± 8 à 10 personen onder leiding van Ellen van Wijk van de HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen).
Er is daartoe gelegenheid op:

  • Woensdag 18 september 19:30 tot 21:00 uur
  • Vrijdag 20 september 9.30 tot 11.00 uur

Wie actief eenmalig mee wil denken geeft zijn of haar naam en de gewenste datum op via afferdensamenbeter@gmail.com. Een briefje in de bus op Dorpsstraat 5 in Afferden kan ook.

De groepjes bestaan uit max. 10 personen. Deelnemers krijgen nader bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: