Doe je mee met Sjors

logo_doejemeemetsjors

Naschoolse activiteiten voor alle kinderen van 4-13 jaar

Sinds eind oktober 2013 is in de gemeente Bergen het sport- en cultuurstimuleringsproject ‘Doejemee met Sjors’ van start gegaan. Via dit project kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige en nieuwe manier kennismaken met een grote verscheidenheid aan sporten en creatieve activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden. Hiermee waren de kinderen in Bergen al bekend, maar het aanbod is nu in een geheel nieuw jasje gestoken en uitgebreid.

Het bijbehorende ‘Doejemee met Sjors’-boekje’ bevat meer dan 50 sportieve en culturele activiteiten zoals Taekwondo, Dansen, Badminton, Atletiek, Fitness & Volleybal. Culturele cursussen als Dansen, Muziek maken, Schilderen, Cupcakes maken, een Boek maken, Kinderyoga en nog veel meer. Ieder kind uit groep 1 t/m 8 van alle basisscholen in de gemeente hebben als het goed is een kleurrijk exemplaar ontvangen.

Inschrijven via internet
Inschrijven kan via internet op www.sjorssportief.nl.

Speerpunt
Het verbinden van kinderen aan sport- en/of cultuurverenigingen is een van de speerpunten uit het gemeentelijk sport- en cultuurbeleid. ‘Doejemee met Sjors’ is één van de instrumenten die de gemeente Bergen inzet om haar beleidsdoelen te behalen.

Samenwerking
‘Doejemee met Sjors’ is een concept van Sportstimulering Nederland in samenwerking met Stichting Doejemee. Het is een succesvolle methode om kinderen van de basisschoolleeftijd enthousiast te maken voor deelname aan sportieve en culturele activiteiten.

Informatie
Meer informatie is te vinden op de website www.sjorssportief.nl of www.doejemee.nu. Of stuur een e-mail naar ellen@doejemee.nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: