Dorpsraad Afferden neemt afscheid van enkele leden

De Dorpsraad heeft afscheid moet nemen van enkele zeer gewaardeerde leden. Jan Verijdt, Cor van Ginkel, Ferdinand Zegers en Jessica Nienhuis. Helaas moeten we accepteren dat capabele mensen stoppen omdat er voor hen andere verplichtingen zijn die zoveel tijd opeisen dat een bestuursfunctie en / of lidmaatschap van de dorpsraad te veel wordt. Hier kampen tegenwoordig veel verenigingen mee.

Cor van Ginkel
Jan Verijdt

Jan en Cor werden door voorzitter Rene Aengenend extra in de schijnwerpers gezet omdat ze beiden al lang bestuurslid zijn en hun sporen zeker hebben verdiend. Jan is zelfs al 32 jaar lid. Hij stond altijd klaar om hand- en spandiensten te verrichten, is een tijdlang penningmeester geweest en was het archief van de dorpsraad. Cor was een dorpsraad lid dat ook zeer begaan was met het wel en wee van ons dorp en gezondheid in het algemeen. Hij heeft zich onder andere sterk gemaakt voor de reanimatiecursussen en AED’s in het dorp. Beide heren kregen uit handen van de voorzitter een mooie mand met allerlei streekprodukten. Helaas konden Jessica en Ferdinand niet aanwezig zijn maar we zullen hun enthousiasme en inzet zeker missen.

De Dorpsraad gaat optimistisch verder met een positieve kijk op alle ontwikkelingen die op onze weg komen. Want hiervoor zijn we gekozen en daar gaan we voor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.