e-kids-afferden-2De E-kids-A Afferden zijn gek op energie. Daarom houden zij op zaterdag 19 november vanaf 17.00 uur een Energielab in Iedershuus. Om in de stemming te komen, hebben ze samen met de Dorpsraad en Buurkracht twee leuke wedstrijden bedacht: een Selfie-wedstrijd en een Energieplanwedstrijd.

Er zijn leuke prijzen te winnen. De eerste prijs is een cadeaubon van € 75,–.


Selfie-wedstrijd

Voor kinderen van de basisschool is er een Selfie-wedstrijd met als onderwerp energiebesparing. Maak bijvoorbeeld een Selfie met op de achtergrond een windmolen of het recyclen van spullen.

Energieplan/idee wedstrijd voor Afferden
Voor iedereen vanaf de middelbare schoolleeftijd is er een Energieplan (idee)-wedstrijd. Schrijf een plan of verzin een goed idee hoe Afferden energie kan besparen of opwekken. Dit hoeft niet lang te zijn, maar wel uitvoerbaar.


Hoe Selfie en Energieplan inleveren:

  1. Nadat je je selfie of energieplan hebt gemaakt:
  2. Ga naar webadres: energielab.afferden-limburg.nl
  3. Klik op “bestanden selecteren”
  4. Selecteer je energieplan. Je selfie kies je met je mobiel via “Documenten” waar je vervolgens de selfie kiest uit de Galerij
  5. Vul je gegevens in en klik op “upload”

Plaats in het energieplan zelf ook even je naam en e-mailadres

Jury
Het E-Kids-A -team beoordeelt alle inzendingen op originaliteit en bekijkt of ze vernieuwend, of ze haalbaar en/of aanvullend zijn op de bestaande plannen. Je kunt je selfies en plannen insturen tot en met dinsdag 14 november. De prijsuitreiking is tijdens het EnergieLab op 19 november.

Doe mee! E-Kids-A.

Voor meer info: Dorpsraad@afferden-limburg.nl