Op uitnodiging van Pieter en Marcel Lucassen hebben de groep ‘nieuwe inwoners Afferden 2022/2023’ in september met elkaar kennis gemaakt tijdens het uitstapje op hun plantenkwekerij.

Onder het genot van een drankje en vlaai werd iedereen aan elkaar voorgesteld en gingen de kinderen samen met Thijs een huifkarritje maken naar de dierenboerderij van Marcel. Bij terugkomst was er een ijsje. De volwassenen kregen een leerzame presentatie en rondleiding van Pieter over het bedrijventerrein. Vanuit de huifkar hebben we al babbelend met elkaar de mooie bloemvelden en omgeving van ons dorp beleefd.

De deelnemers hebben aangegeven dat ze het persoonlijk welkom heten door buurt-/straatbewoners uit Afferden enorm gewaardeerd hebben en een goed beeld hebben gekregen van wat er allemaal te doen is in- en buiten ons dorp. “Het was een mooi moment van ontmoeting en verbinding”.

Bij deze willen we dan ook namens ASB onze hartelijke dank overbrengen aan:

  • De dorpsbewoners die nieuwe inwoners aangemeld hebben en meegegaan zijn met het welkomstbezoek.
  • Plantenkwekerij en familie Lucassen.
  • Irina, Matt en Marijke, deelnemers en makers van de foto’s.
  • De dorpsraad voor de financiële bijdrage uit het dorpsbudget om het allemaal mogelijk te maken.

En beste dorpsgenoten blijf vooral nieuwe inwoners in je buurt aanmelden via welkom@afferdensamenbeter.nl of afferdensamenbeter@gmail.com

Marijke Schoenmakers,
Namens Afferden Samen Beter


Gerelateerde berichten


image_pdf