Eerste golfballen suizen over groene golfbaan Bleijenbeek

golfbaanDe eerste golfballen werden afgelopen weekend al op golfbaan Bleijenbeek geslagen. Op 1 juni opent het eerste deel van dit uitgestrekte golfbanencomplex en op 11 en 12 juni zijn er open dagen.

Het heeft heel wat jaren geduurd voordat de bouwlanden nabij ruïne Bleijenbeek omgezet konden worden in groene glooiende taluds. Vorig jaar verdween de eerste schop in de grond en zag men het landschap langzaam veranderen. Waar eerst het koren of de koolplanten stonden, kwam steeds meer groen. Eigenaar is Vink Investment Group, eigenaar van Golfbaan Weideren in het Gelderse Elst. Woensdag 1 juni gaan de poorten van de eerste 9 holes, de kleine baan en de oefenfaciliteiten voor het publiek open.

Op 11 en 12 juni zijn er open dagen en kan iedereen kennis maken met deze nieuwe aanwinst voor de gemeente Bergen en de regio. “Wij willen een aantrekkelijke, gezellige maar vooral ook een golfbaan zijn waar de beginner, de ervaren en de (nog) niet golfer graag op bezoek komt”, zegt eigenaar Vink.

Tijdens de open dagen worden er wedstrijden georganiseerd voor de ervaren als de niet ervaren golfer en kan informatie ingewonnen worden over lidmaatschappen, arrangementen en bedrijvendagen. Als ook de andere negen-holesbaan klaar is, vindt volgend jaar de officiële inwijding van het golfbaancomplex plaats.

Bron: Maas- en Niersbode 31-05-2005


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif