Eerste HRC’27 voetbalquiz groot succes

Traditiegetrouw werd er voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie ook dit jaar weer een activiteit georganiseerd. Afgelopen jaren werden er onder andere diverse toernooitjes gespeeld of er stond een wedstrijd van oud-kampioenen tegen het huidige eerste elftal op het programma.

Dit jaar werd er voor het eerst niet actief gevoetbald, maar werd juist de kennis getest tijdens de allereerste HRC’27 voetbalquiz. Vanaf 11.00u werd er door liefst 18 teams (54 deelnemers) gestreden om de felbegeerde wisselbeker. Het deelnemersveld was erg gevarieërd: Naast selectiespelers namen o.a. bestuursleden, trainers/leiders, speelsters uit het damesteam, veteranen, supporters en zelfs enkele leden van omliggende verenigingen het tegen elkaar op.

winnaars_hrc_voetbalquiz_2014

De onderwerpen die aan bod kwamen tijdens de quiz waren HRC’27, Nederlands Elftal, Eredivisie en buitenlands voetbal. Tijdens de voorrondes werden over de verschillende onderwerpen filmpjes en/of afbeeldingen vragen gesteld. In de twee voorrondes waren in totaal 10 tickets voor de kwartfinales te verdienen. Vanaf de kwartfinale werd er volgens het knock-outprincipe gespeeld en naast de bestaande vragen werden er nu ook voorwerpen van spelers getoond, moesten er trucjes worden nagebootst en diende in de finale de wedstrijd HRC-EWC van commentaar te worden voorzien.

In de spannende finale tussen de familie Boumans en team S.O.A. bracht dit live verslag uiteindelijk ook de beslissing. Beide verslaggevers (Joep Janssen en Harm Hoenselaar) wisten evenveel steekwoorden te benoemen, maar doordat team S.O.A. bij de eerste 8 vragen meer punten had behaald gingen zij uiteindelijk de geschiedenisboeken in als allereerste winnaar van HRC’27 voetbalquiz!

De organisatie kijkt terug op een geslaagde eerste editie van de voetbalquiz en wil alle deelnemers bedanken voor de deelname. Graag zien wij volgend jaar weer zo’n groot en gevarieërd deelnemersveld als tijdens deze editie!

Foto: Jos Zwart
Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: