Vrienden van de fanfare

bartentubansIn 1999 werd door de fanfare een z.g. Financiële commissie ingesteld die ten doel had middelen bijeen te krijgen om vooral de kosten van de vele jeugdleden op te kunnen vangen. Deze commissie besloot een club van “Vrienden van de Fanfare” op te richten. Er werden mensen aangezocht die bereid waren hiervan lid te worden en die jaarlijks middels een financiële bijdrage de fanfare ondersteunen.

Op dit moment zijn ca.115 personen en bedrijven/ondernemers lid van de Vrienden van de Fanfare. De adviesbijdrage is € 30,- per jaar, maar een hoger bedrag mag natuurlijk ook! Door deze bijdragen kunnen we jaarlijks ca. € 4000,- doneren aan de fanfare.

De jaarlijkse bijdrage wordt vooral besteed aan de jeugdleden van de fanfare: instrumenten, opleiding en activiteiten ten dienste van de jeugdleden.

Op de site van de fanfare is actuele informatie te vinden over de activiteiten t.b.v. de jeugd, met name over de blokfluitopleiding, de samenspeelgroep en het studieorkest.

Mocht u er voor voelen om de fanfare te ondersteunen door lid van de Vrienden te worden, neem dan contact op met een van onderstaande personen:

Arno Broekman –  Staaijerhof 6 – Afferden – tel. 532031

Theo Arts – Rimpelt 2 – Afferden –  tel. 531646

Liet Zwart – Kapelstraat 8 – Afferden – tel. 531621

Gemma van de Ven – Langstraat 33a – Afferden – tel. 531665

Jan Raijmakers – Gening 3 – Afferden – tel. 532081