Fietstocht voor huiskamer Béjèn

Wielercomité Afferden houdt zondag 28 september in samenwerking met Huiskamer Béjèn een fietstocht door de regio. Startplaats is Eetcafé ´t Kapelleke in Afferden. Deze fietstocht wordt ondersteund door het Jan Linders Fonds. Het merendeel van het inschrijfgeld gaat naar Huiskamer Béjèn voor het organiseren van activiteiten voor senioren.

Wielercomité Afferden is vooral bekend geworden van de jaarlijkse wielerronde in Afferden maar was sinds het ter ziele gaan van deze ronde – nu al weer zo’n tien jaar geleden – nog slechts een ‘slapende’ stichting. Met het opzetten van deze fietstocht wil het bestuur niet alleen nieuw leven in het Wielercomité blazen, maar ook iets doen voor een goed doel. Dat is het onlangs geopende geheel op vrijwilligers draaiende Huiskamerproject Béjèn, aan de Afferdse Heide 22 in Afferden geworden.

Er kan een keuze gemaakt worden uit een fietstocht van 25 of 40 km door de gemeente Bergen. Alle soorten fietsen mogen meedoen: elektrische fietsen, driewielers, mountainbikes, noem maar op.

Inschrijven gebeurt zondag tussen 9.30 en 12.00 uur bij Eetcafé ’t Kapelleke, Langstraat 2 in Afferden. De inschrijfkosten bedragen 4 euro. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 2 euro.

Na terugkomst bestaat de mogelijkheid een bezoekje te brengen aan Huiskamer Béjèn aan de Afferdse Heide 22.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:-(  :wave:  :hello:  :perfect:  :wink:  :-)  :clown:  :bouncey:  :tongue:  :rose:  :blush:  :biggrin:  :cool:  :cry:  :kiss:  :laugh:  :notgood:  :look: