1 reactie op “Fotoalbum: Sint Maartenviering 2014

 1. Avatar
  Elly craner
  14 november 2014 at 10:49

  Goedemorgen.
  Ik vertegenwoordig Voedselbank Limburg-Noord regio Gennep, en heb gisteren uit de handen van Mevrouw Lomme uit Afferden de produkten mogen ontvangen die ingezameld zijn tijdens de Sint Maarten optocht in Afferden.
  Ik wil daar graag de mensen voor bedanken van de organisatie die dit mogelijk hebben gemaakt.
  Ik weet niet zeker of ik hier op het juiste adres ben, maar ik wil graag mijn dankwoord uitspreken aan deze mensen.
  Indien ik niet aan de juiste personen schrijf, weet U misschien wel waar ik dan naartoe kan mailen of telefoneren, mijn hartelijke dank voor de produkten, daar hebben gisteren de Voedselbank klanten meteen gebruik van gemaakt.
  Fijne dag, en Hartelijke Groeten, Elly Craner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: