Jeugdafdelingen HRC’27 en Stormvogels’28 gaan samen

Zoals iedereen al weet bestaat er een samenwerkingsverband tussen de jeugdafdelingen van Stormvogels’28 en van HRC’27.

De samenwerking tussen beide verenigingen bevalt zo goed dat beide jeugdbesturen aan hun hoofdbesturen hebben voorgesteld om deze uit te breiden en te versterken. In een overleg met beide verenigingen waarbij zowel beide hoofdbesturen als jeugdbesturen vertegenwoordigd waren is dit voorstel aangenomen. Uitgangspunt daarbij is te komen tot één jeugdbestuur voor alle jeugdleden van beide verenigingen.

Er is de afgelopen maanden door beide jeugdbesturen en TC ’s  onderzocht en uitvoerig besproken hoe de nieuwe gezamenlijke jeugdafdeling eruit zou moeten komen te zien.

Op dit moment wordt met veel enthousiasme gewerkt aan de uitwerking van een nieuwe organisatiestructuur en van een technisch beleidsplan, waarbij de samenwerking het best tot zijn recht komt. Wij hopen begin april het definitieve plan voor de gezamenlijke jeugdafdeling ter goedkeuring  aan beide hoofdbesturen  te kunnen voorleggen. Het is de bedoeling dat met ingang van het nieuwe voetbalseizoen de nieuwe jeugdafdeling  gerealiseerd is.

In de planning is ook een informatie avond voor de ouders meegenomen. We zullen dan uitleg en toelichting geven over de nieuwe gezamenlijke jeugdafdeling. De datum en de locatie voor deze avond worden nog bekend gemaakt.

Mocht je nu al vragen of opmerkingen hierover hebben neem dan gerust contact op.

Namens beide jeugdbesturen ,
Evelien Peters, Cor Trum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.