Geen toneel in 2018


Beste mensen,

Het is alweer een tijd geleden dat we een bericht hebben geplaatst. Echter is het geval dat Iedershuus ons heeft benaderd dat er een dubbele boeking zou zijn tijdens de zaterdag van ons toneelweekend op 17 maart. Wij werden verplicht gesteld ons toneelweekend te verplaatsen.

Nu is het zo dat wij in de 20 jaar als huurders zijnde nog nooit een bevestiging hebben gehad van een boeking. Daarnaast vinden wij het zeer jammer dat wij zo laat en midden in onze repetitie periode pas bericht hebben gekregen. We hebben het bestuur van Iedershuus dan ook laten weten dat wij hun handelswijze zeer betreuren in deze en bereid zijn tot een gesprek.

Wij vinden het dan ook heel erg jammer dat wij u bij deze moeten mededelen dat wij niet in de gelegenheid zijn om ons toneelweekend te verplaatsen, en er in 2018 dus geen toneeluitvoering zal plaatsvinden. We hopen in 2019 weer een mooi toneelweekend te kunnen houden.

Leden en bestuur Toneelvereniging ‘Nuance’ Afferden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif