De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagd openingsweekend voor de nieuwe jeugdafdeling Stormvogels’28 / HRC’27.

openingsweekend_voetbal_jeugd_hrc_stormvogels_2014

Op zaterdag 23 augustus werd, na de toespraak van voorzitter Jos Kersten, vanaf de middenstip van het hoofdveld van Stormvogels’28 de aftrap verricht door het nieuwe jeugdbestuur. Met ‘The eye of the tiger’ en veel rook werden vervolgens alle jeugdteams op een echt podium, door Stan Jansen voorgesteld aan het publiek. Daarna kon het Fun-programma met Funny soccer, een snelheidstunnel, voetgolf en voetvolley beginnen. Het sluitstuk van het programma was een kwis waarbij twee jeugdleden trotse eigenaar werden van een shirtje van Lieke Martens en een shirt van Willem Janssen.

Zondag 24 augustus stond in het teken van serieuze voetbalzaken. Alle jeugdteams kregen op hun eigen locatie een voetbalclinic aangeboden. De clinics werden verzorgd door spelers van de selectie van HRC’27 en van Stormvogels’28. Ook werd er op zondag gestreden om de ‘t Huukske penaltybokaal. Op de locatie Siebengewald werd de bokaal gewonnen door Thijs Jans. Op de locatie in Afferden werd de bokaal gewonnen door Milan Straaten.

De organisatie en de jeugdbestuur bedankt iedereen die aan deze dagen heeft meegewerkt. Samen hebben we er een mooi weekend van gemaakt.

Het jeugdbestuur

image_pdf