Goed bezocht open huis Huidverzorgingsinstituut Ria van Denderen

“Het is een supermooie en hartverwarmende dag geweest”. Dat zegt Ria van Denderen naar aanleiding van de succesvolle open huis ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van haar huidverzorgingsinstituut in Afferden. “Veel mensen en heel veel leuke en warme reacties, ik ben er nog een beetje beduusd van.”Ria van Denderen verwelkomde zaterdag 22 september 2018 tijdens een open dag haar cliënten met een hapje en een drankje. Tevens kon men informatie krijgen over diverse huidverbeterende behandelingen en enkele demonstraties bijwonen. Zo was er een demonstratie visagie, een demonstratie Meso therapie en een lichtflits demonstratie. Demonstraties die aangeven hoezeer Ria van Denderen de ontwikkelingen in huidverbeterende behandelingen ook na 40 jaar op de voet blijft volgen.

Ria is 40 jaar geleden kleinschalig begonnen in de Margrietstraat in Afferden. Na 15 jaar is zij naar de Dorpsstraat verhuisd. Daar heeft zij haar salon uitgebouwd tot een huidverzorgingsinstituut waar jong en oud terecht kan voor een breed palet aan huidverbeterende behandelingen. In die jaren heeft zij ook een grote schare aan trouwe cliënten opgebouwd waarvan velen haar tijdens de open dag kwamen bezoeken. “Daar ben ik erg blij om want deze open dag is van mij uit ook bedoeld als een dankjewel zegging naar al mijn cliënten toe.”

Een dankjewel die door de vele bezoekers beantwoord is met een gulle donatie aan het goede doel ‘Make Me Smile Again’. Dit project van de Pascaud Foundation opereert kinderen in de derdewereld met een aangeboren beperking.

Ria van Denderen huidverzorgingsinstituut, Dorpsstraat 39 in Afferden, tel. 0485 – 531501. Bron: Frans Thonen


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: