Goede Doelen Week Afferden 2015

De collecteweek van de Goede Doelen Week Afferden 2015 vindt plaats van maandag 20 april t/m zaterdag 26 april. Na een periode van ruim 4 maanden voorbereiden staan we aan de vooravond van de tweede editie van de GDWAF, jaargang 2015.

Deze week, voorafgaand aan de collecte, 13 april t/m 19 april, zullen onze bezorgers, collectanten van de deelnemende fondsen, de enveloppen huis aan huis bezorgen. In deze envelop treft u de lijst aan met deelnemende fondsen, dit jaar uitgebreid met een tiende fonds: Parkinson.

De deelnemende goede doelen op een rijtje:

 • Alzheimer Nederland
 • Brandwondenstichting
 • Het Nationaal Epilepsie Fonds
 • De Nederlandse Hartstichting
 • KWF Kankerbestrijding
 • Longfonds
 • MS fonds
 • Het Nederlandse Rode Kruis
 • De Nierstichting
 • Stichting Parkinsonfonds

De envelop kan evenals afgelopen jaar weer op twee manieren gevuld worden:

 1. U doet een bedrag in de envelop en vult op de bijgaande brief niets in. In dat geval wordt de inhoud gelijk verdeeld over de negen deelnemende fondsen. Voorbeeld: U doet een totale bijdrage van € 18,00 in de envelop. Die € 18,00 worden dan verdeeld over de 10 fondsen, m.a.w. ieder fonds ontvangt in dat geval € 2,00 van u.
 2. U weet precies welk bedrag u aan welk fonds wilt geven. U schrijft dat bedrag op de bijgaande brief, telt het bedrag bij elkaar op. Het totaalbedrag doet u in de envelop. Voorbeeld: U geeft drie fondsen € 2,00, een fonds € 5,00, een fonds € 3,00, twee fondsen €0,50 en twee fondsen geeft u geen geld. U schrijft deze bedragen keurig achter de naam van het fonds waaraan u dat bedrag wil geven. Het totaalbedrag is in dit voorbeeld € 15,00. Dit bedrag stop u in de envelop die u meegeeft aan de collectant die bij u aan de deur komt.

Op dinsdag 28 april (vanaf 19.00 u.) worden alle bedragen door onze tellers op een rijtje gezet. Een vijftal mensen typen de bedragen in op lijsten, zodat elk fonds straks dat bedrag krijgt, dat het toekomt. In de Knikkerkoerier van begin mei zullen we de totaalopbrengst en de opbrengst per fonds bekend maken.

Een extra vermelding verdient ook dit jaar weer MINOPRINT. Alle drukwerk voor de Goede Doelen Week Afferden is gratis verzorgd door Minoprint. Een hartverwarmend gebaar. Dankjewel Minoprint. De voorbereidingen zitten er nagenoeg op. Nu bent u met zijn allen aan de beurt. U kunt laten zien op welke wijze u de gezamenlijke collecte waardeert door gul te geven. Wij hopen per fonds op een vergelijkbare opbrengst als afgelopen jaar. Toen doneerde u geweldig. Bij voorbaat hiervoor onze welgemeende dank.

Hartelijke groeten van bestuur/werkgroep GDWAF
(Voor vragen over de collecte kun je Martje Peters bellen: 0485-541183)

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: