Goede Doelen Week Afferden 2016

gdwaf_logoDe leden van onze werkgroep zijn volop bezig om de organisatie voor de 3e ‘goede doelen week Afferden’ weer rond te krijgen. Dat lukt prima, mede door het grote aantal vrijwilligers uit het dorp: collectanten, bezorgers, tellers.

Noteer al vast op de kalender: 18 t/m 23 april

De collecteweek zal gehouden worden in de week van 18 t/m 23 april.
Vanaf dinsdag 12 april tot en met zaterdag 16 april zullen onze collectanten bij u langs komen om de enveloppen af te geven. Hierin zit de brief met onze goede doelen op een rij: 10 stuks. U maakt zelf de keuze aan wie u hoeveel geld wilt geven. Vanaf maandag 18 tot en met zaterdag 23 april komen de collectanten de gevulde envelop met de goede doelenlijst bij u ophalen. De dagen daarna zullen wij er voor zorgen dat uw geld bij de door u aangegeven goede doelen terecht komt.

We weten, dat we door de collectes voor de goede doelen in Afferden in één week te stoppen, een flinke aanslag doen op uw portemonnee. U geeft in één keer voor misschien wel 10 goede doelen uw bedrag, terwijl dat anders verspreid over het hele kalenderjaar gebeurt. Grote voordeel van de Goede Doelen Week Afferden is dat er slechts éénmaal per jaar iemand bij u aan de deur aanbelt. Da’s dan toch ook weer mooi meegenomen. Dit werd de afgelopen jaren door u zeer gewaardeerd. Zo zelfs, dat wanneer iemand niet thuis was, de gevulde envelop op één van de aangegeven adressen werd bezorgd.

Binnenkort zullen we u informeren over verdere zaken rond de ‘Goede Doelen Week Afferden’.
Voor vragen over de collecte: Martje Peters (0485 – 541183)

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Gerelateerde berichtenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: