Goede Doelen Week Afferden 2017

gdwaf_logoDe leden van de werkgroep zijn volop bezig om de organisatie voor de vierde Goede Doelen Week Afferden weer rond te krijgen. Dat lukt prima, mede door het grote aantal vrijwilligers uit het dorp: collectanten, brieven bezorgers, tellers.

Noteer al vast op de kalender: 10 t/m 15 april 2017

De collecteweek zal gehouden worden in de week van 10 t/m 15 april. Vanaf dinsdag 4 april tot en met zaterdag 8 april zullen onze brieven bezorgers bij u langs komen om de enveloppen af te geven. Hierin zit de brief met onze goede doelen op een rij: ook dit jaar weer 10 stuks. U maakt zelf de keuze aan wie u hoeveel geld wilt geven. Vanaf maandag 10 tot en met zaterdagochtend 15 april komen de collectanten de envelop met uw donatie en de goede doelenlijst bij u ophalen. De dagen daarna zullen wij er voor zorgen dat uw geld bij de door u aangegeven goede doelen terecht komt.

We weten, dat we door de collectes voor de goede doelen in Afferden in één week te stoppen, een flinke aanslag doen op uw portemonnee. U geeft in één keer voor misschien wel 10 goede doelen uw bedrag, terwijl dat anders verspreid over het hele kalenderjaar gebeurt. Grote voordeel van de Goede Doelen Week Afferden is dat er slechts éénmaal per jaar iemand bij u aan de deur aanbelt. Da’s dan toch ook weer mooi meegenomen. Dit werd de afgelopen jaren door U zeer gewaardeerd. Zo zelfs, dat wanneer iemand niet thuis was, de gevulde envelop op één van de aangegeven adressen werd bezorgd. In een volgende Knikkerkoerier zullen we u informeren over verdere zaken rond de Goede Doelen Week Afferden.

Voor vragen over de collecte kun je Martje Peters bellen: 0485-541183

FacebooktwitterFacebooktwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: