Goede Doelen Week Afferden 2018

De leden van onze werkgroep zijn volop bezig om de organisatie voor de vijfde goede doelen week Afferden weer rond te krijgen. Dat lukt prima, mede door het grote aantal vrijwilligers uit het dorp: collectanten, bezorgers, tellers.

Noteer al vast op de kalender: 9 t/m 14 april 2018

De collecteweek zal gehouden worden in de week van 9 t/m 14 april. Vanaf dinsdag 3 april tot en met zaterdag 7 april zullen onze collectanten bij u langs komen om de enveloppen af te geven. Hierin zit de brief met onze goede doelen op een rij: 12 stuks.

Aan de lijst van 10 fondsen zijn dit jaar toegevoegd: ‘Gehandicaptenfonds’ en ‘De Zonnebloem’. Beide fondsen vallen onder de nationale fondsen, maar we mogen de opbrengst voor deze fondsen in Afferden besteden. Met deze aanvulling zitten we vanaf 2018 aan het maximum aantal fondsen waarvoor we met GDWAF rond gaan in het dorp (één en ander is opgenomen in het huishoudelijk reglement).

Meldt zich een nieuw fonds, dan plaatsen we dit fonds op de wachtlijst (in volgorde van aanmelding). Stopt een deelnemend fonds, dan kan het fonds dat boven aan de lijst staat meedoen. Om mee te kunnen doen levert een nieuw fonds één commissielid en tenminste vier collectanten.

In een volgende Knikkerkoerier zullen we u informeren over verdere zaken rond de Goede Doelen Week Afferden.

Voor vragen over de collecte kunt u Martje Peters bellen: 0485 – 541183

FacebooktwitterFacebooktwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: