Goede Doelen Week Afferden 2014

logo_gdwaf_2014

Correctie
In de bijlage van de informatiebrief staat per ongeluk dat de teldagen van de Goede Doelen Week Afferden op dinsdagavond en woensdagavond zijn. Dit klopt niet maar moet natuurlijk maandag en dinsdagavond zijn. Onze excuses hiervoor!

——————————————————

De leden van de werkgroep van de GDWAF (Goede Doelen Week Afferden) zijn de afgelopen en komende weken druk bezig om de organisatie voor de goede doelen week rond te krijgen.

Noteer alvast op de kalender:
De collecteweek zal gehouden worden in de week van Pasen: 22 t/m 26 april. In de week voor Pasen, de Goede Week, zullen onze collectanten vanaf maandag 14 t/m zaterdag 19 april bij u langs komen om de enveloppen af te geven. Hierin zit de brief met onze goede doelen op een rij. U maakt zelf de keuze aan wie u hoeveel geld wilt geven.

Vanaf dinsdag 22 tot en met zaterdag 26 april komen de collectanten de gevulde envelop met de lijst bij u ophalen. De dagen er na zullen wij er voor zorgen dat uw geld bij de door u aangegeven goede doelen terecht komt.

We weten dat we door de collectes voor de goede doelen in Afferden in één week te stoppen een flinke aanslag doen op uw portemonnee. U geeft in één keer voor misschien wel 10 goede doelen uw bedrag, terwijl dat anders verspreid over het hele kalenderjaar gebeurt.

Grote voordeel van de Goede Doelen Week Afferden is dat er slechts éénmaal per jaar iemand bij u aan de deur aanbelt. Da’s dan toch ook weer mooi meegenomen.

Voor vragen over de collecte kun je bellen met Martje Peeters: 0485 – 541183

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

:-( 
:wave: 
:hello: 
:perfect: 
:wink: 
:-) 
:clown: 
:bouncey: 
:tongue: 
:rose: 
:blush: 
:biggrin: 
:cool: 
:cry: 
:kiss: 
:laugh: 
:notgood: 
:look: