Goede Doelen Week gaat van start

De overlast van de coronapandemie laat het gelukkig toe, dat we na een pauze van om en nabij anderhalf jaar onze Goede Doelen Week Afferden weer kunnen houden: eindelijk. Steeds meer zaken kunnen en mogen weer. Gelukkig.

Onze collectanten zullen de algemeen geldende corona afspraken zoveel mogelijk naleven, wanneer ze bij u aanbellen.

In de loop van volgende week, 6 t/m 11 september, krijgt iedereen de invullijst met Goede Doelen en de retourenvelop in de brievenbus, hierbij ook afgedrukt in de KK.

Mocht de invullijst en/of envelop onverhoopt zoek raken, dan mag u gerust een eigen envelop gebruiken met eventueel een lijst voor de verdeling van uw bijdrage.

Bij een niet ingevulde of ontbrekende lijst wordt uw donatie gelijk verdeeld over de 12 fondsen.

In de week van maandag t/m zaterdag, 13 t/m 18 september, komen onze collectanten de gevulde enveloppen bij u ophalen. Bent u op dat tijdstip niet thuis, dan krijgt u een briefje in de bus. De collectant komt zeker nog een keer bij u terug.

Mocht de collectant u toch nog missen, dan kunt u of contact opnemen met, of de envelop inleveren bij:

  • Jan Kuppen: tel. 06 – 10 27 81 44; Straatakkerweg 24
  • Antoinette Roersch-Kuypers: tel. 0485 – 53 15 99; Rimpelt 6

Uiteraard houden wij u via de Knikkerkoerier en deze website op de hoogte van het resultaat.


Wij danken u alvast hartelijk voor uw gulle financiële steun! Namens het comité Stichting Goede Doelen Week Afferden


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif