Halfvastenoptocht Offere 2016

Zaterdag 5 maart 2016 trekt alweer voor de 9e keer de grote Halfvastenoptocht door de straten van Afferden, in de kop van Limburg. Binnen een week was de inschrijving al vol. Met prachtige creaties uit maar liefst 28 dorpen en 1500 deelnemers uit de hele regio mag met recht gezegd worden dat het wederom een groot succes gaat worden!!

Alle inschrijvingen zijn bezocht en kritisch beoordeeld, zo houdt de organisatie al jaren het niveau in de optocht hoog. Dat zorgt voor een kleurrijke, indrukwekkende, vrolijke, goed verzorgde en sfeervolle optocht! De aftermovie van vorig jaar geeft een prachtige weergave, zie het filmpje onderaan dit bericht.

De betrokkenheid is hoog. Met hulp van vele vrijwilligers en een groot aantal sponsoren lukt het de organisatie om de optocht ieder jaar weer te realiseren. De dorpsbewoners versieren de huizen en vieren nog één keer carnaval vóór- tijdens en na de optocht. Na de optocht zet het feest zich voort in de uitverkochte Halfvasten feesttent, waar nog één keer door zo’n 2200 carnavalsvierders gefeest wordt met o.a. Fabrizio en Spik & Span.

Start van de optocht: 14.00 uur.
Tot dan![youtube id=”0e7VGHx5AYM” maxwidth=”640″]Meer info: www.facebook.com/halfvastenoptochtoffere & www.hvoo.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.