Heel Gening Bakt?

Afgelopen zaterdag in alle vroegte stond er ineens een vreemd eend in Bakkerij van den Bergh. Het was niemand minder dan regerend prins Ger III van CV De Peijas.heel-gening-bakt-2015In eerste instantie leekt het of hij van leermeester Ger van den Bergh een laatste training kreeg voor het programma Heel Holland Bakt. Volgens prins Ger was dit echter voor het programma Heel Gening bakt. “Helaas kwamen de buurtleden niet opdagen”, aldus de prins. Een aanwezig jurylid van de Offerse Ald Prinse Garde wist echter te vertellen dat het een speciale opdracht betrof. In het kader van het 33-jarig jubileum van de Garde had men prins Ger uitgedaagd voor een proeve van bekwaamheid. Op zaterdag 12 december na zijn aftreden, mag hij namelijk officieel toetreden tot de Ald Prins. Garde. “En we kunnen niet zomaar iedereen toelaten tot ons clubke”, aldus de voorzitter.

Het eindresultaat was dat prins Ger een heerlijk jubileumgebakje bij huize Derks (1e prins Bertus) in Heukelom aan de Ald Prinse Garde kon overhandigen. Volgens de kritische jury is hij voor dit deel van bekwaamheid volledig geslaagd. Prinses Nicole, zus van leermeester Ger van en Bergh, zag er wel brood in en adviseerde haar broer, “die kun je dus gerust vaker vragen!”

Bron: Frans Thonen


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif