Help mee en steun project duofiets voor ouderen in Afferden

Huiskamer Béjèn en KBO Afferden in Afferden krijgen een bijdrage uit het VoordeBuurt Fonds. Het fonds is een samenwerking van het Oranje Fonds en RegioBank. Leef Vrij, zelfstandig adviseur van RegioBank in Afferden, heeft Huiskamer Béjèn en KBO Afferden voorgedragen bij het fonds.

Stichting Bevordering Leefbaarheid Ouderen Afferden wil graag een duofiets aanschaffen voor alle senioren in Afferden die niet alleen op pad durven óf kunnen. Leef Vrij is zelfstandig adviseur van RegioBank en steunt de stichting en dit prachtig initiatief dat bijdraagt aan een sociaal vitaal Afferden.

Ed Peters van Leef Vrij vertelt: “In 2019 introduceerde RegioBank samen met het Oranje Fonds het VoordeBuurt Fonds. Wij waren meteen enthousiast over dit project. En we vinden het erg fijn dat de stichting voor de duofiets een bijdrage uit het fonds kan krijgen. Want door leuke activiteiten en sociaal contact wordt eenzaamheid voorkomen. Wij dragen de ouderen van Afferden een warm hart toe en helpen graag bij het ophalen van het resterende benodigde bedrag. Het is mooi dat inwoners van Afferden naar elkaar omkijken en om elkaar geven.”

Stichting Bevordering Leefbaarheid Ouderen Afferden en KBO willen graag een duofiets aanschaffen voor ouderen die niet alleen op pad durven óf kunnen. Zodat ze samen met een vrijwilliger of buurtbewoner gezellig een stukje kunnen fietsen.

“Het VoordeBuurtFonds steunt dit initiatief, maar daarmee zijn we er nog niet”, vervolgt Peters. “Daarom zijn donaties vanuit Afferden en omgeving meer dan welkom. Steun Huiskamer Béjèn en KBO Afferden en doneer op www.voordebuurtfonds.nl.”

Het VoordeBuurt Fonds draagt bij aan een sociaal vitale buurt. Een buurt waarin je fijn woont, je thuis voelt en waar mensen naar elkaar omkijken. Dát willen het Oranje Fonds en RegioBank voor de buurtbewoners. Ook in Afferden neemt het aantal sociale voorzieningen af. En trekt de overheid zich terug. Bewoners gaan daarom steeds vaker zelf initiatieven opzetten om het levendig te houden. Deze mensen helpen we graag met geld en een inzamelingsplatform.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *