eva_d
Normaal ben ik niet zo goed in het ‘bedelen’ maar in dit geval wil ik er toch mijn best voor doen.

14 September a.s. is het 5 jaar geleden dat Eva door een noodlottig ongeval met brandgel (bio ethanol) in haar hotel in Arcen zo ernstig verbrand raakte dat ze die dag ’s avonds is overleden. Vanaf dat moment hebben Hannie en Judith het stokje van Eva overgenomen. Eva waarschuwde haar collega’s steeds op het gevaar van het bijvullen van de blikjes met brandgel. Zelf kan ze dit nu niet meer, maar Hannie en Judith doen samen met de Nederlandse Brandwondenstichting er alles aan om dit soort blikjes uit de schappen te krijgen. In ieder geval om dit in de horeca en andere zaken waar ze gebruik worden, te verbieden.

Tijdens de 4 daagse van Nijmegen zet ik zeker in die vier dagen 144.000 stappen en bij iedere stap hoop ik weer een centje bijgedragen te hebben aan het doel dat Hannie en Judith samen met de Nederlandse Brandstichting zich gesteld hebben.

Om te sponsoren ga je eerst naar mijn persoonlijk profiel op de website www.devierdaagsesponsorloop.nl. Je kunt dit vinden via de knop ‘Sponsor een loper’. Vul daar mijn achternaam in of zoek de naam op in de lijst van deelnemers. Wanneer je mij als wandelaar gevonden hebt, kies je de knop ‘Sponsor …’ en je komt op een betaalformulier terecht. Via dit formulier kun je een betaling doen in de vertrouwde Ideal omgeving. Je kunt zelf bepalen met welk bedrag je mij wilt steunen.

Alvast heel hartelijk dank,
Harry Drost (voormalig inwoner van Afferden)

image_pdf