Van zaterdag 20 juni tot en met zondag 28 juni wordt voor de 22ste keer het supergezellige vier dorpentennistoernooi gehouden. Na maanden aan voorbereidingen door de commissieleden van het vierdorpentoernooi worden zaterdag 20 juni de eerste ballen over het net geslagen.

Op de tennisparken van Afferden, Siebengewald, Bergen en Well zijn dan de hele week wedstrijden gepland. Aanvangstijden zijn in het weekend om 9.30 uur en door de week om 18.30 uur. Het finaleweekend is dit jaar op het tennispark van TV Siebengewald. Na de wedstrijden is het zoals gewoonlijk goed toeven in een van de kantines, om onder het genot van een hapje en een drankje de gespeelde wedstrijden nog eens de analyseren.

Deelnemers hoeven niet per se lid te zijn van een van de vier verenigingen. Noodzakelijk is wel dat deelnemers dit jaar 16 worden en in de gemeente Bergen woonachtig zijn. Gespeeld wordt er in de klassen 5, 6, 7 en 8, zowel enkelspel als dubbel en gemengd dubbel. Verhinderingen kunnen ook meteen opgegeven worden.

Inschrijfkosten bedragen 8 euro per onderdeel en inschrijven kan tot 6 juni.

Opgeven kan via www.4dorpen.nl of www.toernooi.nl (vierdorpentoernooi 2015).
Voor vragen kan men terecht bij de wedstrijdleiding:
Patrick Janssen, tel. 06 – 12580439 (na 17.00 uur).

image_pdf