Internationale koetsentocht

Zondag 14 september staat de jaarlijkse Internationale koetsentocht van Menvereniging Maasduinen op het programma. Deze tocht wordt mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van onder meer Euregio Rijn en Waal en Interegg. De Internationale tocht is voor leden van menvereniging Maasduinen gratis. Niet-leden betalen negen euro p.p. en krijgen daarvoor aan de start koffie met cake, een lunchpakket en onderweg nog een kop soep met een broodje knak.

De start is om 10.00 uur bij kasteelruïne Bleijenbeek in Afferden.

koetsentocht

De route beslaat ongeveer 30 km en onderweg zijn drie pauzes ingelast. De borrelpauze is rond 11.30 uur aan het zandpad in het verlengde van de Groene Kruissingel in Oud Bergen. Hierna wordt de tocht vervolgd richting de Ceres, waar bij het Eendenmeer en de speeltuin de grote pauze wordt gehouden, zo rond 13.30 uur. Hier krijgt iedere deelnemer een kop soep en een broodje worst en kunnen de paarden even uitrusten. De laatste stop is rond 14.30 uur op Duits grondgebied, achter de Gaesdonck net buiten Siebengewald, waar nog een versnapering wordt uitgedeeld. Terug bij de startplaats, rond de klok van 16.00 uur, krijgt iedere aanspanning nog een aardigheidje van de menvereniging.

Voor meer info kan men het beste een kijkje nemen op www.menverenigingmaasduinen.nl.

Telefonisch kan men zich aanmelden op tel. 06 – 199 217 52 (Peter Bexkens).


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif