Is een huishoudster wel een goed idee?

Veel mensen vragen zich dat wel eens af. In de hedendaagse drukke tijd is hulp in de huishouding vaak welkom. Maar is dat wel een goed idee? Op die vraag hoopt Toneelvereniging ‘Nuance’ uit Afferden een antwoord te geven. Zij zullen op 15 en 16 maart 2019 het blijspel ‘Laat Zwaantje maar schuiven’ geschreven door Jo Snoeren ten uitvoering brengen.

In huize Goedgeluk is het een komen en gaan. De vrouw des huizes, mevrouw Germaine Goedgeluk, is van goede afkomst en luxe gewend. Ze heeft een tijdje geleden een huishoudster aangenomen. Zwaantje van Os, tot uw dienst! Maar is die dienst wel wat Germaine ervan verwacht had? Laten we het zo zeggen, het botert niet echt goed tussen die twee.
De enige zoon van Germaine, Joost, woont samen met zijn vrouw Laetitia bij haar in. Beiden zijn erg druk met hun carrière en kunnen de luxe van huize Goedgeluk goed gebruik om zich daar op te kunnen richten. Het toeval wil namelijk dat beiden zijn gevraagd om een groot project onder hun hoede te nemen. Echter is er nog een klein obstakel in de weg waar beiden voor moeten zorgen dat dat obstakel verdwijnt.
Laetitia’s vader Robbert Leeflang, een koppige boer, heeft ook tijdelijk zijn intrek genomen op aandringen van zijn dochter. En gezien zijn dochter zijn alles is heeft hij gehoor gegeven aan haar verzoek. Maar of dat nu zo’n goed idee was moet nog blijken. Hij maakt in ieder geval kennis met een oude bekende uit zijn verleden wat niet echt een prettig weerzien is.
Met deze drukte van jewelste is er altijd wel iets aan de hand. Maar wat voert Zwaantje nu in haar schild?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/frown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wave.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/hello.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/perfect.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wink.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smile.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/clown.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bouncey.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/tongue.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/rose.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blush.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biggrin.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cool.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cry.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/kiss.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/laugh.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/notgood.gif  https://afferden-limburg.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/look.gif