KBO afdeling Afferden

Welkom op de webpagina’s van de KBO afdeling Afferden. Hier vind je alle informatie over onze activiteiten etc. Links in het menu kun je een keuze maken uit de beschikbare pagina’s

KBO: lunchen bij Bauerncafé Mönichshof in Goch-Hassum


vrijdag 06 juli 2018
Tijd: 11:30 - 13:30 uur
Plaats: Bauerncafe Mönichshof, Boeckelter Weg 500, Hassum (Goch)

Vrijdag 6 juli 2018 gaat KBO Afferden lunchen bij Bauerncafé Mönichshof in Hassum. Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te gaan.

Verzamelen/vertrek

  • Verzamelen fietsers om 10.15 uur bij Iedershuus
  • Verzamelen auto’s om 10.45 uur bij Iedershuus. We maken dan tevens de verdeling van de personen die mee willen rijden.

Kosten
Vervoer per auto zijn zowel voor onze leden als voor de niet-leden €2,00 p.p. Via het bestuur krijgen de chauffeurs een onkostenvergoeding voor het rijden. De eigen bijdrage voor de lunch is voor leden €10,00 p.p. Voor niet-leden €13,50 p.p.

Opgave
Opgeven kan tot 24 juni door overmaking van de kosten die op u van toepassing zijn o.v.v. naam, adres en telefoonnummer. Gelieve erbij vermelden of u per fiets of auto gaat, of u chauffeur of passagier bent, op bankrekening: NL25RABO0101808186 t.n.v. KBO Afferden.

Heeft u een dieet, vervoer nodig vanuit thuis, of heeft u andere vragen dan kunt u deze mailen naar samenaktief@gmail.com. Bellen kan natuurlijk ook: 0485 – 532364 (El Alards).


Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Jan d’n Twedde eerste Pikkulsprins

Jan d’n Twedde is zaterdagavond bij Kubbus als eerste prins van de Pikkuls uit de (poppen)kast gekomen. Samen met zijn prinses Jeanne gaat hij de komende dagen alle carnavalsminnende senioren voor in Afferden.Pikkuls, Prins 2017 Jan II VerijdtJan Verijdt is als lid van het kerkbestuur, van gemengd koor Laetitia, het kerkkoor en de Dorpsraad geen onbekende in Afferden. Zijn vrouw Jeanne maakt zich zeer verdienstelijk als bestuurslid bij Béjèn. Samen gaan zij er met de Pikkuls een mooie carnaval van maken.

Tekst en foto: Frans Thonen

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Wandelen KBO Afferden, iedere 3e woensdag van de maand

Iedere 3e woensdag van de maand wandelt KBO Afferden.

Wel of geen lid iedereen is welkom,
We starten vanaf Iedershuus

De 10 km vertrekt daar om 13.00 uur, de 5 km om 14.00 uur.

Vanwege het bespreken van een pauzeplek graag van te voren aanmelden telefonisch bij El Alards 0485 – 532364 of per e-mail naar samenaktief@gmail.com

Aanmelden uiterlijk tot de 3de maandag van de maand.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

60 jarig jubileum KBO Afferden

Op 10 Oktober jl. hebben wij als KBO Afferden ons 60 jarig jubileum gevierd. Samen met de 107 aanwezigen mogen we terug kijken op een prachtige, gezellige, geslaagde dag.kbo-60-jaar-2015Klik op de foto voor meerdere versies van de groepsfoto.

Langs deze weg willen wij niets dan lof en dank betonen aan een ieder die hier een steentje aan bijgedragen heeft. Onze Hartelijk dank hiervoor,

Namens het bestuur van de KBO-afdeling Afferden
e-mail: kboafferdenlimburg@gmail.com

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail